Referenciák

 

"Az MKB-Pannónia Alapkezelő munkatársai rendkívül tájékozottak, a gazdasági élet minden nem várt eseményére azonnal reagálnak és rögtön tájékoztatást kapunk róla. Továbbá kiszámíthatóan teljesítik az elvárt hozamokat."
Lenkei Beatrix, Medicina Egészségpénztár
"Úgy gondolom, hogy az a jó befektetési alapkezelő, aki megérti az ügyfeleit, azok céljait és együtt gondolkodik velük. Az MKB-Pannónia Alapkezelő által kínált eszközalapok körében mindig megtaláltuk azt a befektetési megoldást, vagy mintaportfoliót, ami a legjobb ügyfeleink számára. Nem csoda, hogy sorozatban elnyerik a MoneyMoon legjobb biztosítási vagyonkezelőnek járó díját, ami szintén egy kiváló jelzés számunkra, hogy megbízhatunk a szakértelmükben."
Dorsánszky Emese, a 2016-os év bajnoka (Pannónia CIG Életbiztosító)
"Nyugdíjpénztárunk közel másfél éve döntött a vagyonkezelés több alapkezelő között történő megosztásáról. Döntésünk beváltotta a reményeket, az Alapkezelő versenyhelyzetet teremtett más vagyonkezelőink felé is. Az Alapkezelő korrekt elemzésekkel, hasznos szakmai tanácsokkal szolgál a pénztárak közötti hozam versenyben történő helytállásunk elősegítése érdekében, szakmai hozzáértésük vitán felül áll."
Hévízi Emese ügyvezető, MKB Nyugdíjpénztár (2017. szeptember)
Kedves Látogató!
Ez a weboldal sütiket használ a kényelmesebb böngészés érdekében. A honlap használatával Ön elfogadja, hogy az oldal sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató